Nu såhär efteråt

Nu är första advent snart över för i år. Med facit i hand så blev det kanske inte så dumt även fast det inte blev så mycket "firande". 
Jag drog till julbasaren vid 12 någon gång och var där till typ 14. Första passet satt jag med Tess, Nellie och Jesper. Andra blev med Berra, Anna och Carro. Ellinor, Natta och Paui tog passet efter oss så jag träffade de med. Jag kan inte påstå att jag gjorde så mycket, drack red bull med Tess (såklart), köpte lite hembakat godis och tog betalt för sportsaker var det jag gjorde. Och låg på Tess och vilade. Sen när jag jobbat klart så hoppade jag och Berra (som var ursnäll & åkte med mig!) på buss 163. Berra hoppade av i Älvsjö men då hoppade Tobbe på så det var lugnt. Tobbe och jag kom lite sent till träningen för jag var inte ombytt när jag kom dit, hehe. Men det var okej. Ja, träningen var bra och efter träningen hämtade mamma och pappa mig. Till middag blev det panbiff och julmust! Mums, sen saffranbulle till efterrätt. Jag duschade också och snodde Hjalmars schampo så jag luktar jordbubbe! Hihi!

Imorgon ska jag gå i skolan och gå på öppet hus istället för träning. Värmdö gymnasium, ska gå dit med Tobbe. Vi kommer nog träffa en del människor där, många från friidrotten i alla fall. Ses vi där? Jag ska kolla på natur-forskning-journalistik, låter ju rätt skoj faktiskt. Tobbe är mer pepp på natur-matematik-data av någon anledning. Jaja, lägger nog in bilder från basaren sen, klart slut för idag! Puss!
Allmänt | | Kommentera |

Första advent

24 dagar kvar. 24 ynka dagar till julafton. Helt sjukt, kändes som igår det var höstlov..

Idag ska jag vara på skolans julbasar, träna och plugga. Och fira första advent, om jag hinner. Eller när jag hinner rättare sagt. 
Mamma har satt upp julstjärnor och ljusstakar i hela huset och väckte mig liiite för tidigt genom att börja dammsuga. Nu är hon på julbasaren och handlar kransar att sätta upp på dörren, jag ska väl strax dit antar jag. 
Skriver nog mer efter träningen, ha en mysig första advent, puss!Hungry Eyes - Eric Carmen (dirty dancing)

Allmänt | | En kommentar |

Helvetet som aldrig kom

Jacob och Hjalmar är änglar! Dom helt enkelt totalrockar! Inte ett endast lite gräl har det varit ikväll. Det är nästan så att jag tror att aliens har bytt ut mina riktiga bröder eller nått. Knasigt snälla är dom! Men nu sover Hjalmar och Jacob kollar på film. 

Förresten! Jag måste bara säga att jag är så otroligt glad att Johan palm åkte ut ur idol igår! Tack snälla söta rara Gud (och svenska folket)! Jacob är dock inte riktigt lika glad, han hejade på Johan. Men jag och Hjalmar är glada! Mohaha! 
Allmänt | | Kommentera |
Upp