Nu såhär efteråt

Nu är första advent snart över för i år. Med facit i hand så blev det kanske inte så dumt även fast det inte blev så mycket "firande". 
Jag drog till julbasaren vid 12 någon gång och var där till typ 14. Första passet satt jag med Tess, Nellie och Jesper. Andra blev med Berra, Anna och Carro. Ellinor, Natta och Paui tog passet efter oss så jag träffade de med. Jag kan inte påstå att jag gjorde så mycket, drack red bull med Tess (såklart), köpte lite hembakat godis och tog betalt för sportsaker var det jag gjorde. Och låg på Tess och vilade. Sen när jag jobbat klart så hoppade jag och Berra (som var ursnäll & åkte med mig!) på buss 163. Berra hoppade av i Älvsjö men då hoppade Tobbe på så det var lugnt. Tobbe och jag kom lite sent till träningen för jag var inte ombytt när jag kom dit, hehe. Men det var okej. Ja, träningen var bra och efter träningen hämtade mamma och pappa mig. Till middag blev det panbiff och julmust! Mums, sen saffranbulle till efterrätt. Jag duschade också och snodde Hjalmars schampo så jag luktar jordbubbe! Hihi!

Imorgon ska jag gå i skolan och gå på öppet hus istället för träning. Värmdö gymnasium, ska gå dit med Tobbe. Vi kommer nog träffa en del människor där, många från friidrotten i alla fall. Ses vi där? Jag ska kolla på natur-forskning-journalistik, låter ju rätt skoj faktiskt. Tobbe är mer pepp på natur-matematik-data av någon anledning. Jaja, lägger nog in bilder från basaren sen, klart slut för idag! Puss!
Allmänt | | Kommentera |
Upp