You are beautiful, it's true

Hej alla människor som lägger tid på att läsa min blogg!
Igår var en händelserik dag. Den började tidigt, ja redan klockan nio klev jag upp ur min varma sköna säng pch åt frukost. Sedan åkte jag och mamma till Djurgården och gick på konstutställning. Det var nämligen sista utställningshelgen för IKEA-utställningen på Liljewalch. So we went there! På mitt initiativ faktiskt. Efter konsten blev det en liten shoppingrunda på söder som avslutades med att ta med sushi hem. Sen kom Tobbe över. Vår mission för kvällen var att agera barnvakter när mor och far var ute och åt och gick på bio. Vi åt onyttigt och såg på Oliver och gänget! När Hjalmar somnat såg vi på Män som hatar kvinnor, den är så sjukt bra. Men lååång. Efter filmen var det godnatt för dagen.Nästa morgon segade vi oss upp och började sedan se på Guldkompassen. Sen ringde Nellie och jag var med henne medan Tobbe såg klart filmen. Efter det gav vi Nellie godis och frukost och så spelade vi Wii ett bra tag tills Nellie och jag höll på att somna medans Tobbe rockade på guitar hero. Då åkte Nellie hem för att sova och jag och Tobbe såg på ännu en film, Slumdog Millionaire. En sjukt bra film. När filmen var slut hade klockan tydligen blivit mycket och Tobbe var sen hem. Så han försvann och jag stack ut och sprang. A-s-j-o-b-b-i-g-t. Jag gillar inte att springa, det är bara skönt efteråt. Efter rundan var det i alla fall middag. Den satt fint. Efter maten kände jag för att vara social så I called Caroline. Hemma hos Caroline var det trevligt. Nu är jag hemma där ifrån och börjar känna mig lite sömning. När skriver jag nästa gång då? Well, "it's written". Pusshej!
Allmänt | | Kommentera |

Naturklass ute i naturen

Fredagen var innehållsrik, vi gjorde allt från att åka buss och äta kakor till gå i vadarbyxor. Ünderbart! Fast vädret var lite kallt, men det gjorde inte så mycket. På kvällen träffade jag världens bästa Magda. Vi såg på Lejonkungen II och två naturfilmer, dinosauriernas tid och den blå plantenen. Älskar dem. NMi9 och naturfilmer is the shit. Jag hade en bra fredag, PEACE!
Allmänt | | En kommentar |

How am I to know?

Tjabba tjena hallå!
Mina senaste dagar har varit suveräna, dock fullspäckade. Jag har bla. varit på stan med Sara, pluggat, tränat och bakat med Nellie. Varför bakat? Jo för att vi ska ha "efterrättsknytis" med klassen imorgon när vi ska ut och undersöka Östersjön, asmysigt! Det kommer bli awesome, helt klart.
I övrigt så har jag gått i skolan också. Dagarna är långa ons-fre (mån & tis är niiice) så jag kommer hem rätt sent och sen är det träning, so I'm kind of busy, men det är kul så mig gör det inget.
Eftersom jag inte riktigt har ork att skriva ett långt fint, bra, roligt inlägg nu så ska jag lägga in lite värda bilder från dagarna som varit. Imorgon får systemisen följa med så då ska jag knäppa några kort på min underbara klass.


T-shirt från H&M herr, så snygg! Köp den killar, och är ni rika köp en till mig med!


Min läckra bildmapp som jag gjorde klart idag, det står Johanna och det är tetris brickor för trögisar.. Heh.


Vi fick TRE tvillingägg när vi bakade, så ballt tycker jag! Helt unik kaka får klassen imorgon..


Sara hittade schmexiga stövlar för sisådär 2999:-....
Allmänt | | Kommentera |
Upp