Ganska passande för oss bakomaner i NMI9?

Allmänt | | Kommentera |

Aah tjena polarn', why so serious?

Nu är jag hemma igen. Hemma från en väldans massa trevligt.

Tisdagen började med orientering i Lill-Janskogen. Jag tycker nog att jag och Sara klarade oss rätt bra. Vi sprang fel två gånger, men det löser sig ju alltid. Efter orienteringen som höll på i cirka en timme så gick jag, Gisela, Elvira, Sara och Anton och satte oss på det ekologiska caféet precis vid tunnelbanestationen Rådmansgatan. Very mysigt.

När vi fikat färdigt så åkte jag och Gisela hem till henne. Där duschade hon, jag läste en bok om Dalí i hennes underbara fönster och så packade hon. Sen bar det av hem till mig. Då blev det min tur att duscha och packa. Vi bakade en chokladtårta också. Sen mina damer och herrar bar det av till Bromma.

In dear Bromma lagade vi middag, handlade på superica (öppet från 07-23 alla dagar, hallå?!), åt bakverk och såg på film. Denna filmkväll var tänkt att ha temat Disney-Pixar, men eftersom det blev lite strul med filmerna så såg vi förutom Monsters Inc. och Hitta Nemo även den senaste Batman. Då var klockan sent på natten och Jokern är liiite för smart för att vanliga dödliga människor som jag ska kunna hinna med, men den var bra, absolut. Jag tror dock att jag bör se den igen någon gång då solen är mer påväg ner än upp.

Jag kan säga såhär om natten: Jag sov inte mycket. Jag tror att jag fick det till tre timmar och 20 minuter. Inte okej. Tidig läggdags ikväll.

Imorse då, jo jag vaknade tidigt och kunde inte somna om, precis som Gisela. Så jag låg och studerade Anton och David när de sov i ett par timmar. Sen så "råkade" vi väcka dom. Det blev i alla fall en lång morgon med många powernap utan sömn. Morgonen slutade hur som helst mysigt med en riktigt våffelfrukost i Elviras kök.

När frukosten var klar och städningen av Elviras källare avslutad så gled Sara och David in till staden för att fixa sitt idrottsprojekt. Vi som blev kvar ordnade vår bildläxa. Jag tycker den blev lyckad. Efter fotograferingen, för bildläxan innebar fotografering för oss, så åkte en trött Gisela, Anton och Johanna hem til sig.

Snipp snapp slut så var sagan om denna återhämtningsdag slut. Nästan. Jag ska träna ikväll och sova. Sova jättemycket helst. Annars är dagen mer eller mindre slut känns det som. Adjö!

 

dagens frukostmusik

Allmänt | | Kommentera |

För att kära vänner är det finaste en människa kan få

Allmänt | | Kommentera |
Upp