Sista februari

Idag har jag sovit och packat. Imorgon drar vi. Jag, bror ett, bror två, mor, far och Tobbe åker till Vemdalen klockan åtta imorgon bitti. Där ska vi göra det vi alltid gör i fjällen, dvs. åka skidor, äta tunnbröd, spela kort och åka snöskoter. Typ.


Igår så var jag prisutdelare på SM med Sara och Lollo. Vi fick ge bort choklad, blommor, handdukar och annat trams till Sveriges bästa friidrottare. Roligt faktiskt. När jag kom hem åkte mamma, pappa, jag och Hjalmar och handlade godis och indisk mat. Maten smakade delikat. Efter middagen kom Caroline över, så småningom även Magda och till sist även Nellie. Vi spenderade kvällen i mitt kök, men vad vi gjorde där kommer ni aldrig få veta.
Snart kommer Jacob hem från IUSM, det har nog inte gått toppenbra. Han har ju varit skadad från och till nu på senaste tiden. Aja, jag hoppas att han får bestämma mat så att vi får någonting gott. Nu ska jag slita mig från datorn, om jag inte hinner skriva här mer innan jag åker så får ni ha ett bra lov allihopa, ciao!
Allmänt | | Kommentera |
Upp