Sista februari

Idag har jag sovit och packat. Imorgon drar vi. Jag, bror ett, bror två, mor, far och Tobbe åker till Vemdalen klockan åtta imorgon bitti. Där ska vi göra det vi alltid gör i fjällen, dvs. åka skidor, äta tunnbröd, spela kort och åka snöskoter. Typ.


Igår så var jag prisutdelare på SM med Sara och Lollo. Vi fick ge bort choklad, blommor, handdukar och annat trams till Sveriges bästa friidrottare. Roligt faktiskt. När jag kom hem åkte mamma, pappa, jag och Hjalmar och handlade godis och indisk mat. Maten smakade delikat. Efter middagen kom Caroline över, så småningom även Magda och till sist även Nellie. Vi spenderade kvällen i mitt kök, men vad vi gjorde där kommer ni aldrig få veta.
Snart kommer Jacob hem från IUSM, det har nog inte gått toppenbra. Han har ju varit skadad från och till nu på senaste tiden. Aja, jag hoppas att han får bestämma mat så att vi får någonting gott. Nu ska jag slita mig från datorn, om jag inte hinner skriva här mer innan jag åker så får ni ha ett bra lov allihopa, ciao!
Allmänt | | Kommentera |

Det finns en plats på internet där alla har en chans

Fredaaaag! Idag fyller min ygsta bror Hjalmar hela 8 år. Tiden går så fort, jag brukar ofta tänka att han är sex år och går på dagis inte att han är numera 8 år och går i ettan. Hm. Jag börjar väl bli gammal och få dåligt minne. Tusan också. Hur som helst så är det kalas ikväll, hela tjocka släkten kommer. Nästan. I alla fall några. Typ 15 pers? Imorgon är det helg sedan sportlov. Davide far iväg till åre imorgon, själv ska jag vara prisutdelare på SM med Sara och Lollo. På lördag kväll har jag en dejt med Carolinen och Nellien. Sen på söndagen ska jag packa och göra ingenting and then BOM på måndag först åker jag till fjällen, är borta tills på söndag. Det kommer bli en lååång vecka. Eller den kommer kännas lång i alla fall.
För övrigt stänger ju gamla älskade playahead ner på måndag. Fann denna bild på deras första sida. Jadu, rest in peace playahead.

Allmänt | | Kommentera |

Tuesday, Wednesday stay in bed

Onsdag. Lång dag. Mycket skola, från 08.25 till 16.15. Jag hade ämen som matte, franska, mentorstid, fysik och biologi. Till lunch fick vi någonting som skulle föreställa fisk och potatis, ingen höjdare så att säga. Efter denna långa hemska skoldag var jag tvungen att skynda hem för att hinna äta någoting innan träningen som började 18.00, jag var ju minst sagt utsvulten. Väl hemma så kastade jag i mig några mackor och åkte till träningen. Träningen var seg och rätt ovärd men what the heck, det var ju träning i alla fall.
Nu ligger jag här i min säng med datorn i knät och pillar på mina svarta naglar. Nagellacket håller på att lossna. Attans. Nä, det här blev ingen toppendag. Dagens två enda glädjeämnen blev att jag fick vakna upp med Davide och att jag fick en H&M check på 250 kr. Fantastiska saker båda två, but still - idag blev ingen toppendag. Mycket mer än såhär har jag inte att säga om idag. Hoppas ni har haft en bra dag! God natt.eller inte.
Allmänt | | Kommentera |
Upp