Shorts och t-shirt eller t-shirt och shorts?

De senaste veckorna har det varit lite tomt här på Johannas blogg. Anledning: Fetto mucho in da school. Ibland typ totalsuger det att gå på Norra Real, speciellt naturvetenskapliga programmet...

I alla fall. Jag, den otroligt underbara Sara, har fått äran att gästblogga lite på denna (fantastiska!) blogg. Mitt uppdrag denna molniga onsdag är, enligt Johanna, att lägga in lite grymma totalcravings i klädväg inför sommaren. Inte mig emot! Istället för att oroa mig för alla kurser i skolan som avslutas ganska snart drömmer jag mig bort till en solig, varm Peace and Love-festival där jag gärna klär mig i det här:

Från vänster: Blus från Monki, shorts från Levi's, kavaj från H&M-The Garden Collection (när i helvete ska den komma ut i butik?!), hatt från Weekday, topp från Topshop, clogs från Swedish Hasbeens (egentligen skulle jag vilja ha cognacsfärgade men det fanns ingen bra bild), linne som visar fina bruna magen (he-he...) från Monki, fina blommiga klänningen från Monki och kängor från Dr Martens.

 

Ursäkta det kassa collaget, men är man PC-människa ända in i själen är det svårt att få till det när man sitter framför en Mac. Lägg till ett par coola solbrillz och en ljummen kväll med fint folk och du är så hemma du bara kan bli.

 

Allt från mig denna vecka! Må kraften vara med er och försök inte bekämpa någon ondsint Balrog för det går bara illa. (Kolla bara på Gandalf, han typ dog och återföddes. Fett onödigt.) Mata era små robotenhörningar ordentligt så de inte blir ledsna, så kanske vi stöter på varandra snart igen! Det är ganska trevligt att gästblogga.

 

Löööööv
Supersnällasnyggsara

Gästinlägg | | 2 kommentarer |
Upp