Shorts och t-shirt eller t-shirt och shorts?

De senaste veckorna har det varit lite tomt här på Johannas blogg. Anledning: Fetto mucho in da school. Ibland typ totalsuger det att gå på Norra Real, speciellt naturvetenskapliga programmet...

I alla fall. Jag, den otroligt underbara Sara, har fått äran att gästblogga lite på denna (fantastiska!) blogg. Mitt uppdrag denna molniga onsdag är, enligt Johanna, att lägga in lite grymma totalcravings i klädväg inför sommaren. Inte mig emot! Istället för att oroa mig för alla kurser i skolan som avslutas ganska snart drömmer jag mig bort till en solig, varm Peace and Love-festival där jag gärna klär mig i det här:

Från vänster: Blus från Monki, shorts från Levi's, kavaj från H&M-The Garden Collection (när i helvete ska den komma ut i butik?!), hatt från Weekday, topp från Topshop, clogs från Swedish Hasbeens (egentligen skulle jag vilja ha cognacsfärgade men det fanns ingen bra bild), linne som visar fina bruna magen (he-he...) från Monki, fina blommiga klänningen från Monki och kängor från Dr Martens.

 

Ursäkta det kassa collaget, men är man PC-människa ända in i själen är det svårt att få till det när man sitter framför en Mac. Lägg till ett par coola solbrillz och en ljummen kväll med fint folk och du är så hemma du bara kan bli.

 

Allt från mig denna vecka! Må kraften vara med er och försök inte bekämpa någon ondsint Balrog för det går bara illa. (Kolla bara på Gandalf, han typ dog och återföddes. Fett onödigt.) Mata era små robotenhörningar ordentligt så de inte blir ledsna, så kanske vi stöter på varandra snart igen! Det är ganska trevligt att gästblogga.

 

Löööööv
Supersnällasnyggsara

Gästinlägg | | 2 kommentarer |

Sov du lilla videung, än så är det vinter

Hej människor! Kände mig absolut tvungen att slänga iväg ett inlägg nu, annars skulle väl mars-arkivet bli helt tomt. Jag slutade skolan för ungefär en timme sen. Ja, typ tio i tio. Detta är pga att det är utvecklingssamtalsdagar. Mycket trevligt tycker jag. Jag ska snart plugga lite kemi så att jag gör någonting med denna värdefulla tid. Innan jag lämnar datorn för den fantastiska kemiboken så lägger jag in några nytagna mobilbilder (oh yes, we love the quality). Post-it lappar och vårblommor! Mmm! Värt att tillägga: det var icke mina post-it lappar, utan det var en okänd filur på Norra Real som gjorde detta. I don't know who. Inte speciellt miljövänligt men oj så mysigt. Hihi. 

Igår tittade jag och Davide klart på true bloods andra säsong. Nu måste vi vänta tills 13 juni! Först då kommer första avsnittet i tredje säsongen ut. Herre Gud vad ska vi nu titta på? Hjälp..
Nu ska jag önska hela världen en bra dag! Goodbye!

Ps. om 6 dagar åker jag till Barcelona. *svälj*
Allmänt | | Kommentera |

Earth hour!


Earth hour med Gisse and Sassa, yeeeeah!
Allmänt | | Kommentera |
Upp