Jag ska måla hela världen lilla mamma

Idag minsann har jag hittat dessa! Fyra delikata burkar som jag anser skulle passa utmärkt i mitt rosa rum. I want them! Men det får nog bli en annan gång. Det är lite fullt på mitt rum just nu...
Idag har jag dammsugit, ja det är väl i stort sett allt jag hunnit med so far. Idag ska jag hinna med att plugga matte, fixa någonting till min lilla mamma, träffa Davide, äta middag med Lena och vara social med henne. Hon kom hem från Nya Zeeland för inte allt för länge sen och idag ska jag äntligen få se bilder, wiho! Nej nu ska jag sätta igång, puss!

Ps. om elva dagar får jag sommarlov!finfint från vildhallon.
Allmänt | | En kommentar |

Solen skiner kanske bara idag
Hej, det är fint väder idag! Hejdå.
Allmänt | | Kommentera |

Dom grymmaste av grymma som ni nånsin' sett

Hej alla glada! Jag kom på att jag inte berättat för er kära bloggläsare om två awesome saker som hände mig i veckan. För det första fick jag ett vykort. Ett vykort som var ca en och en halv månad försenat pga. askmolnet. Eftersom postbolaget kände sig tvugna att förklara sig så satte dom en stor fet klisterlapp över hela framsidan för att visa att det blivit lite problem angående posten till utlandet under den senaste tiden. På lappen står det (för er som inte ser på bilden nedan, dvs. alla): The sender of this item applied insufficient Airmail postage, se we diverted it to an alternative service. This may have caused delay. Jag tyckte i alla fall att det var lite roligt med denna lapp och dessutom är jag väldigt glad över att det kom fram till slut!
Den andra awesome saken som hände mig för några dagar sen, under tiden jag var sjuk faktiskt, var att Gisela smsade. Men det var inget vanligt sms utan det var ett underbart sms. I sms stod det: Jag har just kirrat snyggaste burken ever till dig! Och det hade hon sannerligen, ty nu vet jag eftersom den är här med mig. Det är en limited edition coca cola light sex and the city 2 burk, fanns tydligen bara one night only. Nämligen under galapremiären! Och inte för att skryta (eller jo, för att skryta) men den är asball! Den är vit och så är det massa skor på. Mums! Om du vill veta exakt hur Gisela fann denna fantastiska burk, då är det bara att fråga. Men den berättelsen får i så fall bli en annan gång.
Ja, nu vet ni det. Lyllo mig eller hur? Hohoho.


tack Sara och royal mail för vykortet och tack Gisela för burken!
Allmänt | | Kommentera |
Upp