Pumpornas tid är nu

Man måste väl passa på och säga Happy Halloween till er alla också! Pumporna ovan bor hemma hos mig just nu. De som inte fick vara med på bild är några minipumpor och en pumpahink. Gillar vi pumpor? Ohja.
Allmänt | | Kommentera |

Saturday night no need to worry about tomorrow

God kväll. Det här är Johanna som skriver. Jag tänkte bara informera er om vad som händer i mitt liv. Till att börja med kan jag berätta om igår, lördag. Nyckelhändelserna var följande: jag vaknade, såg avatar, åt fukost samt lunch, bakade äppelpaj, städade, lämnade tillbaka saker till mormor, åt middag, såg på modern family, cyklade och sov. Det var en mysig lördag. Idag har jag rollspelat samt jobbat, snart är det middag också. Och det var ungefär det jag hade att säga. Hoppas att ni har haft en trevlig helg!
Allmänt | | Kommentera |

Happy birthday dear Elvira, happy birthday to you

Hej alla glada! Idag har varit en fartfylld dag. Den började tidigt imorse då jag vaknade. Sen försov jag mig. Sådant händer inte ofta och det är ju typiskt att det händer när man planerat att vara i skolan tidigt, eller hur? Hur som helst så hann jag i perfekt tid i alla fall. Jag hade sällskap på tunnelbanan med Davide, och väl vid skolan mötte jag Sara ca. 20 minuter innan lektionen började. Vi hade ett uppdrag, vi skulle pimpa födelsedagsbarnet Elviras skåp. Said and done, dock blev man livrädd varje gång någon öppnade dörren till korridoren eftersom det hade varit så tråkigt om Elvira hade kommit dit medan vi snyggade till det. Resultatet blev awesome i alla fall och Elvira såg nöjd och glad ut. Första lektionen var matte, där visades det youtube-filmer och Sara, jag, Gisela och Elvira njöt av Giselas mycket smakliga godismuffins. Efter matten var den en ganska trist geografi, där efter väntade lunch. Lunchen var ingen höjdare, jag åt fil och flingor, yey. Sedan hade vi engelska. Jag skulle kunna berätta mycket detaljerat om denna lektion men jag orkar inte så vi går vidare. Efter engelskan åkte jag och mina tre kompanjoner till Vurma för att fika, Elvira fick dessutom sina presenter med tillhörade (assnyggt) kort (se bilder). Efter fikat var det back to school för kemilabb. Den gick smärtfritt och sen var skoldagen slut. Sedan dess har jag hunnit se på Avatar, myst med Davide, ätit middag, yogat och duschat. Nu, slut på på detta inlägg. Elvira: jag hoppas att din födelsedag var fantastiskt bra! Puss på dig! Här kommer många tjusiga bilder från idag, enjoy:

Allmänt | | Kommentera |
Upp