You had a bad day?

Hej hopp! För tillfället känner jag mig död. Min kropp värker efter orienteringen igår (jag hatar att erkänna det men jag har fan träningsvärk efter en idrottsdag..) och yogan nu ikväll. Jag har ont i axlar, rygg, alla muskler i benen och för att inte tala om höften. Ajajaj is all I' saying. Är inte på sprudlande humör idag som ni kanske ser. Vill mest bara gå i ide för resten av vintern. Lyckligtvis har vi en fet sovmorgon imorgon, utan den hade jag suttit här och gråtit pga. sömnbrist. 
Lite snabbt om dagen då. Tuben krånglade imorse, wippie! Dock så kom jag mot all förväntan i tid till skolan! Första lektionen var matte. Då spetsade jag öronen för derivata och räknade som en galning, algebra (dvs. det C kursen innehåller..) är inte min starkaste sida helt ärligt. Sedan var det geografi, vår grupp redovisade så nu är det överstökat i alla fall tack gode gud. Sedan var det lunch, en kort lunch till och med. Därefter engelska. Engelska är inte heller min starkaste sida så jag och Dessiré kämpade för fullt med vår uppgift lektionen ut. Normalt sett slutar vi efter den här lektionen men icke denna vecka. Vår nya kemilärare har nämligen fixat en extra lektion åt oss på vårt "inbokningsbara eftermiddagspass" klockan 15.40-16.55. Score! Noterna nu att engelskan slutade 13.20. Kul va? Ett hål på sisådär två och 20 minuter. Vad gjordes under denna tid då? Jo, jag, Gisela och Erik hade (frivillig) extrakemi med Rikard oversmart. Den ägde, Rikard äger. Sedan köpte vi godis som belöning. Till slut så började kemin och så småningom tog den ju även slut. Där slutade min skoldag. Urk! Nu nog om dessa tråkigheter.
Imorgon börjar jag 13.10 och slutar 15.15. Skönt? Ja! Nu? Sova! Avslutar med denna bild: (nedan) Sen: natti natti!

Allmänt | | Kommentera |

We're gonna light it up like it's dynamite

God kväll alla läsare. Idag har jag haft idrottsdag och som alltid på hösten är det orientering på agendan. Jag orienterade med Sara i min klass även denna höst, vi ville ha revange för förra året då vi förvirrade bort oss en bit. Det gick superbra de fem först kontrollerna och de fyra sista, kontroll nummer sex däremot. Usch usch. Vi förvirrade bort oss igen, typiskt eller hur? Men jag är ändå mycket nöjd med vår instats! Dessutom var det perfekt väder att orientera i! Molnfri himmel och runt 11 grader. Det var väldigt vackert i skogen också! alla löven hade börjat gula men ännu inte slagit över till det där depp, ful, brun-gula. Mysigt var det. Och härligt med frisk luft!
Efter äventyret i Hallonbergen (det var där vi höll hus under idrottsdagen) bar det av till min numera arbetsplats(!) för att hämta ut nyckel med mera. När det var avklarat så bar det av hemåt till duschen och plugg. Jag gjorde någonting helt galet hemma också, jag gjorde i ordning dipp med grönsaker! Hur ofta händer det liksom?! Speciellt för en sån där freaky onyttig människa som jag. Knasigt huh? Gott var det i alla fall. Jag var ensam hemma till ungefär klockan halv fem, då kom pappa hem och lagade mat. Vi fick gulashsoppa (stavas?) och pannkakor, jättegott faktiskt. Sedan cyklade jag ner till Enskde IP för att titta på Höstgaloppen. Det är ett sätt att samla in pengar till träningsgruppen genom att springa så många varv man kan och skaffa sponsorer. Jag hälsade även på resten av familjen som också hängde där nere. Hehe. Nu är jag i alla fall hemma!
Så här vackert är det snart ute (se bilder nedan), dessa bilder är dock tagna i oktober och än så länge är det ju faktiskt bara september, i alla fall i en dag till.. Jag tycker speciellt om första bilden, den är i princip helt oredigerad (de andra bilderna med ifs) och björken ser ändå nästan röd ut! Helt otroligt snyggt. Hösten är snygg. Nu ska jag läsa lite svenska och engelska, hoppas alla har en fortsatt trevlig kväll. Hejdå!

bilder från hösten 2009
Allmänt | | Kommentera |

My kitty


"Soft kitty, warm kitty, little ball of fur
Happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr"
/ big bang theory
Me love you, ha det bäst i NYC!
Allmänt | | Kommentera |
Upp