Halloween holiday

Hej hej hej och glad halloween allesammans! Veckan har varit tokig och fullspäckad. Till att börja med beställde jag min studentmössa i torsdags. Jag vet att jag antagligen är larvig och att det är ett bra tag kvar tills dess att jag tar studenten den 7 juni men ändå, det kändes fett stort. I fredags fyllde Elvira arton bast, det var fint! Hon fick muffins i skolan och i lördags var det fest i hennes ära. Nu befinner hon (och Sara) sig i Riga och där tänker dom stanna en vecka. Gisela är minsann också borta, fast i Köpenhamn och Oslo. Hon är inte borta lika länge dock, hon kommer hem på onsdag.
Imorgon så är det dags att övningsköra igen och sen så drar Davide iväg och fiskar. Sa jag att det är höstlov nu förresten? Det är det i alla fall och det är väldigt väldigt skönt. Hare!

Allmänt | | Kommentera |

I heard that your dreams came true

Hallå där! Dagen har varit soft. Två lektioner sedan lunch. Nyss gjorde jag ett "övningshögskoleprov", det tog sin tid och gjorde ont i ögonen. Stirra intensivt på dataskärmen är ingen höjdare för ögonen.
Igår hade alla treor på skolan P100-dag, så vi hade möte i Giselas kök. Innan mötet hade jag min första körlektion, min handledare heter Tomas. Det var kul, jag ska verkligen ta mig i kragen nu och ta körkort. Efter p100-mötet så införskaffades det present/er (hon får inte veta om det är en eller flera!) till Elvira som fyller år snart. Nu ska jag läsa lite i min bok om elektrisitet och sen träna kidz. Ha en fin kväll!

Bild från i somras då Gisela hade sitt insane stora paraply!
Allmänt | | Kommentera |

Sometimes it last in love, but sometimes it hurts instead

God kväll. Bara fem ynka skoldagar kvar till höstlovet nu! Ska bli otroligt skönt att vara ledig. I veckan händer massor med tokiga saker. Till exempel så ska jag på tisdag ha min första körlektion (jag är larvigt nervös inför det), på fredag så fyller världens bästa Elvira arton år (!!!) och på lördag så ska jag skriva högskoleprovet. Inte saker man gör varje dag!Denna dag har det varit otroligt fint väder. Jag trodde inte att solen kunde lysa så fint i slutet av oktober men tänk så fel jag hade! Alla träd är gul-, röd- eller orangefärgade. Så fint! Vid den här tiden förra året hade snön fallit men det verkar inte som att det kommer snöa något idag eller imorgon enligt väderleksrapporten.
I övrigt har helgen mest bestått av middagsgäster, övningskörning och mys. Hoppas att ni haft en bra helg, ciao!
Allmänt | | Kommentera |
Upp