True story

Holy moly va dålig uppdateringen var här vänner, men det är okej för nu är jag här igen. Söndagen (och där med helgen) är snart över och då kommer köttiga måndagen. I fredags sov jag och Davide i Farsta, igår övningskörde jag på dagen och var hos Hanna på 19 årsfest på kvällen, hon fyller dock år idag så: Grattis Hanna! Nu idag har jag bara sovit oförskämt länge, ätit lunch och promenerat till Skogskyrkogården med mamma.
Har för övrigt läst massor av teenager posts idag. Hehe.
Allmänt | | Kommentera |

Bokälskare går aldrig till sängs ensamna

Tjabba tjena, hänger vid "stora datorn" hemma så jag passar på att blogga. Gjorde just något viktigt, nämligen betalade mitt förarprov, både teori och uppkörning. Dagen har varit soft i övrigt, hade engelska c och sedan värdelös projekttid eftersom vi inte kunde göra något. Så jag och Gisela knatade till sist till Statsbiblioteket för att kolla om de hade boken fight club på engelska men det hade de givetvis inte så nu får vi se hur jag gör med det. Statsbilblan är fin så jag tog två snabba bilder med mobilen, en bild på böckerna och en på Gisela som poserar så fint.
Nej, nu ska jag hjälpa till med maten och sedan övningsköra. Imorgon väntar bland annat fysiklabb, lek med Gissegos och friidrottsträning. Full rulle, nu tackar jag för mig, ha en fin tisdagskväll. Adjö.
Ps. Det kommer antagligen bli en del bilder redigerade i Picnik nu eftersom de försvinner 19:e april och det är sorgligt. Måste börja se mig omkring för ny (gratis) fotoredigering, snyft snyft.
Allmänt | | Kommentera |

The girl you love has gone away

Vilken stabil uppdatering denna blogg har numera, eller inte. Har typ sjukt lite insperation till bloggandet och känner allmänt att det finns vettigare saker att lägga tid på. Men eftersom jag för allt i världen inte kan lägga ner denna gamla, fina blogg så kämpar jag på. Så nu kör vi.
Måndag idag, måndagsschemat är tufft i skolan men jag klarar det. Idag var det lite speciellt dock då vi 1) fick fika på historian av Ponta P, 2) var på forum för levande historia på samhällskunskapen. Bilden nedan kommer från det sistanämnda, ser du inte vad det föreställer? Det är en skola såklart.
Imorgon blir nog en kul dag, enbart engelska och projektarbete. Ska börja sätta ihop och placera ut pappersåtervinningar i klassrummen enligt planen, hoppas att vi verkligen gör det och inte stöter på fler hinder. Hur som helst så kommer det bli fenomenala pappersåtervinningar i samtliga klassrum. Asfett.

Allmänt | | Kommentera |
Upp