Hoppas att solen aldrig ger sig av

Denna söndag har det varit sommarvärme i Köpenhamn! Jag tog tillfället i akt och soltorkade mitt hår på väg till campus. Helt klart en av mina top tio känslor; hår som precis torkat i solsken och ljummen bris! Håret blir liksom mjuk och krispigt på samma gång. Anyways, väl på campus så hade Luke styrt middag för de som hade tid eftersom hans flickvän Claudine kommit till stan samma dag. Vi blev 10 personer; jag, Luke, Clauds, Jarrod, Anna, Louise, Camilla, Ken, Callum och Elle. Pastamiddag med god sallad serverades och till efterrätt hade Luke bakat kalasgoda brownies! När vi ätit upp så kände de flesta av oss för att röra på oss så vi gick en prommis i Lyngbyn. Ett väldigt fin område kan tilläggas där mannen som spelar Jamie Lannister också bor. Vattenhjulet med tillhörande fågel ligger i Lyngbyn som är ett slags blandning av jättegamla hus med halmtak och supermoderna glashus. När vi promenerat klart så hjälpte jag Jarrod och Anna att packa lite, eller ja jag höll dem sällskap tillsammans med majoriteten av middagsgästerna. I samband med detta så fick jag ett par gratis skor! Ja, ni läste rätt gratis! Anna hade nämligen vunnit dem när hon sprang halvmaraton tidigare under våren men hade ingen plats för dem och tyckte de var sådär bekväma så jag fick dem! Värsta lyxen! Sen så sa jag hejdå till Louise som far hem på tisdag och som jag förmodligen inte träffar igen förrän hon kommer till Stockholm på besök i Augusti. Alla dessa hejdå känns så overkliga men de är ju väldigt väldigt verkliga. Nu måste jag sova så att jag kan jobba på fiskplugget imorgon, god natt!
 
 
Köpenhamn | | Kommentera |

Lördagspizza

Idag så har jag återhämtat mig från gårdagens festligheter samt gjort någonting som jag velat göra länge, nämligen ätit pizza från min lokala pizzeria med mina vänner! Alla fina vänner kunde/ ville/ orkade inte komma men Elle, Jarrod, Callum, Camilla, Louise, Ken, Luke och Anna tog sig hit. Vi knatade till min pizzeria och lade värsta megabeställningen, sen gick vi till parken nere på min gata och åt på gräsmattan. Ni förstår vädret har varit super idag igen, detta syns bland annat på bilden nedan där alla män bär shorts och jag klarade mig fint i t-shirt fram tills klockan slog åtta. När det blev lite sval så gick vi till mig lägis där vi satt på golvet, sängen och stolarna för att äta en specialefterrätt som Anna fått av sina päron från Australien. Kan förklara den bäst som glass med O'boy-pulver ungefär. Gott men annorlunda! Nu ska jag studera till min fisk-tenta!
 
Mycket gruppbilder på senaste tiden men när vi är så här grymma på att posera så blir det ju liksom så!
Köpenhamn | | Kommentera |

Ja visst ska han leva

Ledsen för dålig bloggfrekvens de senaste dagarna! I onsdags dagen efter balettbesöket så hade jag min munta eller oral exam som det kallas här. Det var superpirrigt men jag klarade det! Efteråt så satt jag i solen hela dagen och pillade på en gruppresentation till nästkommande dag. På kvällen mötte jag sedan upp André och hans kompis Michelle vid CHP street food för att fira att muntan var över. Nästa dag så hade vi presentation vid 10:20 och sen så åkte jag hem. Behövde ta igen lite vilotid och så såg jag Morden i Midsomer. Nästa dag, alltså igår fredag, var det Jarrods födelsedag! Han hade gjort en stort event för hela campus village och ja så gott som varenda kotte som bor på campus var där (förutom de som åkt hem dårå)! Jarrod fick en DTU tröja av alla oss som är nära vän med honom och så hade Anna bakat kakor. Festen pågick ett bra tag och det var så himla trevligt. Kolla vilka tjusiga gruppbilder som togs också, den första är "seriös" och den andra är "let's do a silly one". Alltså DTU-studenter, vilket gäng.
 
 
Köpenhamn | | Kommentera |
Upp