Inga sorger än, i våra hjärtan bo

Min tid på Norra Real är över. Jag säger detta till mig själv minst tre gånger i timmen men tycks inte begripa det ändå. Att jag har slutat gymnasiet och att jag aldrig mer kommer gå i klass NMi9 känns bara overkligt. Jag hade en fantastisk student, verkligen fantastisk. Vädret var toppen, champangefrukosten var toppen, utspringet var toppen, mottagningen var toppen, slutskivan var toppen, sällskapet var toppen, allt var toppen. Skulle inte viljat ha det på något annat vis.


Skulle kunna mala på väldigt länge om min studentdag men eftersom det är det jag pratar om hela dagarna så avstår jag att skriva sönder bloggen. Kan istället berätta att mina grannar har fest och de verkar väldigt glada att dömma av musikvalet. Veckan som kommer ska jag försöka jobba så mycket som möjligt men jag ska också hinna med tre utspring, två mottagningar och packa inför Frankrike. Det känns redan nu som om veckan kommer gå undan.


Nu ska jag ha ett möte med John Blund och försöka fokusera på att bli kry igen (för ja, jag lyckades givetvis bli sjuk dagen efter min student). Är avundsjuk på alla som har studenten framför sig, för det är verkligen något utöver det vanliga. Men å andra sidan, jag har det himla bra jag med. God natt världen, nu vill jag somna.
Allmänt | |
Upp