Älsklingen på visit: dag ett

Efter en intensiv fyradagarsvecka där nästan varenda kväll spenderats i skolan med plugg, klippa Elvis hår, bachata eller grupparbete så kände jag mig ganska trött i både kropp och själ. Men, när jag i torsdagskväll runt klockan 23 fick möta upp Davide på Köpenhamns centralstation så blev allt bättre! Som jag längtat efter att somna tätt intill min favoritperson! Vi hann inte göra så värst mycket första kvällen eftersom han anlände sent men dagen därpå så hade vi blivit välsignade med finfint väder; blå himmel, tolv grader och sol! Dagen inleddes med en stor frukost hemma hos mig innan vi knatade för att se de rosa körsbärsblommorna på kyrkogården här intill, det blev andra gången för mig men helt ärligt jag skulle kunna glo på dem tolv timmar per dygn haha! Dagen till ära så var det även St Bededag, en helgdag här i Danmark så alla var lediga från jobb och skola.
 
Efter blommorna så knatade vi till Norrebro och Bronx Burger, köpte med oss shakes och burgare och åt det på Assistens Kyrkogården. Nu tänker ni säkert att vi är besatta av begravningsplatser eller nått men så är inte fallet, Köpenhamns bästa "parker" är bara kyrkogårdar helt enkelt. Och när vädret är kanon och alla affärer stängda så är parkhäng i solen ungefär det bästa som finns! Davide njöt massor av vädret:
 
Sista parkstoppet blev Botaniska trädgården. Samtliga tre "parker" badade i sol hela dagen, så när vi väl pausade på Paludans Bogcafé med kaffe och cheesecake så var vi lite rosiga om kinderna. När klockan slog 18:30 så mötte vi upp några av mina vänner från skolan, det var nämligen dags för Pubcrawl! Fem olika barer besöktes och det var jättekul att få introducera Davide till alla mina nya vänner här! Efter sisådär sex eller sju timmar av barhäng och dansade så åkte vi hem, sen sov jag gott i Davides armar!
 
Två favoriter som dricker "Hoegarden" på sista baren med en DJ på cirka 60 bast!
 
Köpenhamn | |
Upp