Recap av helgen

Nu är det söndagkväll och jag tänkte snabbt berätta om helgen som varit:
Fredag: Skoldag med online-test som var bajssvårt, sen mer plugg och till sist utekväll med alla utisar. Förade i campus village och sen var vi på Bakken. Har nu gett det stället två försök och musiken är inte on point alltså, liksom inte dansvänligt nog?
Lördag: Pluggförmiddag plus facetime med familjen, resa till USA för att hälsa på Jacob bokades yey! Sen var det Bachatakväll med påskmiddag med mat och lite dans, de flesta i mitt sällskap var dock trötta & opeppade men det var ändå värt att gå dit.
Söndag: Sovmorgon och sen plugg igen, sen fick jag veta att Anna med vän kommer hit nästnästa helg jippieee pepp på den! Efter det åkte jag till campus för att äta middag med Jarrod, Elle, Anna & Kelsey och ha misslyckad filmkväll där tekniken svek oss. Nu är jag hemma i lägisen igen och sitter i sängen med nyborstade tänder och tända ljus, fin kompishelg med en del skola kan enkelt sammanfatta denna helg. Webcam bild från precis just nu får avsluta denna vecka och ja PS jag gick inte på ett enda aprilskämt detta år, är jag ovanligt bra eller skämten ovanligt dåliga?
 
 
Köpenhamn | |
Upp