Do your practice and all is coming

I måndags var första lektionen på DTU och jag var lika piffig som på bilden nedan med läppstift och min nya gröna kofta! Första lektionen eller kursen heter Urban Planning and Sustainable Urban Development och det verkar som en bra men ganska soft kurs, vilket är skönt med tanke på att det är den enda av mina kurser som är 10 högskolepoäng och därmed två gånger i veckan. Efter skolan åkte jag hem och pratade med Davide, mamma och pappa via video och sen somnade jag väldigt tidigt. Regnet fullkomligt öste ner hela dagen för övrigt så jag fick sannerligen användning för min knallgula galonjacka vilket kändes värt!
 
 
Tisdagen började tidigt med ännu en ny kurs med det längsta namnet ever: Health, environmental and life cycle impacts in different assassment frameworks. Vi är bara 25 personer som läser den här kursen och vår professor verkar superengagerad och dessutom pedagogisk(!). Detta kan nog bli en favoritkurs även om den börjar klockan åtta på morgonen! Sen åt jag lunch med min "buddy group", det var kul att träffa dem igen och höra vad alla andra läser för kurser eftersom ingen av oss läser samma master. Efter lunchen var det vidare till nästa kurs, nämligen: Management of change in engineering systems. Denna kurs är typ väldigt flummig och består bara av ett enda stort gruppprojekt som pågår under hela terminen. Min grupp är dock mysig så vi kan säkert få till någonting bra! Efter skolan som slutade vid 17 så tog jag bussen hem, handlade mat och spelade sedan Torchlight 2 (online dataspel) med Davide resten av kvällen innan jag stupade i säng vid halv elva.
 
 
Idag, onsdag, så inledde jag dagen med frukost-facetime med Gisela som åkte pendel till Uppsala! Det var oerhört trevligt frukostsällskap även om täckningen hackade lite. Min enda onsdagslektion var inställd idag så jag får påbörja den kursen nästa vecka istället. Efter frukosten läste jag en skolartikel och lite i min nya kursbok tills jag vid klockan tre begav mig intill stan för att testa mitt nya yogaställe som syns här på bilden ovanför! Stället var toppen och det var helt otroligt skönt att äntligen få yoga i en riktig shala med bra lärare och ordentlig värme! Ja det var helt enkelt suveränt. Shalan heter Ashtanga yoga Copenhagen och ligger på Vesterbrogade 24B på en liten innergård. Det var allt jag hade att rapportera om för tillfället, imorgon blir det skola igen!
Köpenhamn | |
Upp