Temperaturer under noll här i söder

Igår var det fredag och det fanns storslaga planer. Efter min eftermiddagslektion så åkte jag hem för att lämna dator och hoppa i lite andra kläder, sedan blev jag medbjuden till Gorms Pizza på Magstraede av Louise. Där åt jag, Louise, Helena, Camilla och Louise vän Hanna som var på besök middag. Supergoda pizzor och jättetrevligt sällskap! Så himla gulligt av dem att bjuda med mig också. Efter middagen bar det av till Kassen cocktailbar för happy hour(s) med köp två betala för en. Knökfullt ställe med ljuvliga drinkar och en väldigt snygg bartender. Efter drinkarna begav vi oss cirka två kilometer västerut till Vega för att dansa. När vi kom fram var alla andra utisar från sydligare breddgrader frusna trots alkoholhalten i blodet. Vega var ett fint ställe men dessvärre inte lika dansant som vi hoppats på, eller inte vår typ av dans i alla fall så efter någon timme försökte vi hitta ett annat ställe att dansa på. Klubben vi begav oss till hade dock 1,5 timmes kö för att komma in så kvällen fick ta slut där någonstans. Hade på det hela taget en väldigt trevlig kväll även om minusgraderna kryper ens tålamod till att köa. När jag kom hem skypeade jag med Davide vilket var fint, kändes inte som att vi var så långt ifrån varandra trots allt. Idag är det lördag och jag har tagit igen på spåret och snart lite mello också!
Köpenhamn | |
#1 - - Mormor o Morfar:

Hej Det är så fint att få läsa dina bloggar och se att du har det bra. Våren titta fram ett stund med ett stånd snödroppar i trädgården men nu är de översnöade igen. Jag har tycker det varit synd att du inte kunnat cykla i brist på cykelhjälm. Davide kommer ju också en vecka senare än ursprungsplanen.
Jag sätter in 500 kr på ditt konto så kan du köpa en hjälm eller använda pengarna som du vill.
I morgon 15 feb åker vi till Mexico, 7.45 kommer taxin. Vi kommer åter den 4 mars på kvällen. Det ska bli spännande. Morfar har just åkt in till Östasiatiska museet och ser någon Kinautställning i bergrummet.
Ha det så bra och många kramar från oss. Mormor


Svar: Hej mormor! Det är så roligt att ni läser bloggen! Mycket roligare att skriva när man vet att någon läser också haha! Tack så mycket för de 500 kronorna men jag klarar mig fint utan cykel just nu. Temperaturen är nämligen under noll och det är för kallt för att cykla för mig! Dessutom blir det ganska halt då klimatet är så fuktigt. Davide kommer ta med min snygga cykelhjälm som jag fick i 22 års present av Lotti med familj när han kommer och i mars är det förhoppningsvis cykelväder igen!

Hoppas att Mexicoresan blir lyckad och att ni hinner med allt ni vill se! Håller även tummarna för att ni får kanonväder. Hoppas att utställningen som morfar såg var fin och så hörs vi när ni återvänder till svensk mark igen. Ha en trevlig och spännande semester! Hälsa morfar! Massvis med kramar från Johanna
Ewertzh

Upp