I try not to hold on to what is gone, I try to do right

Tja tja bloggen! Satt precis och skrollade igenom det sista året på denna blogg som jag var aktiv bloggare (bloggerska?) och alltså holy moly va gulligt och kul det var! Annars då? Jorå denna lördag har spenderats till 95% hemma i lägenheten. Har pluggat till tentan som är på måndag och glott på TV-serie samt film. Det som sågs var Netflixproduktionen River med Stellan Skarsgård i huvudrollen, bra deckarserie tycker jag men lite udda tempo i den. Sen såg jag även filmen Patrik 1,5, en film jag missade att se när den var poppis och den var ju himla söt. Lagom svår lördagsunderhållning för en ensam student.
 
Men för att liva upp detta inlägg så tänkte jag belysa en betydligt festligare kväll nämligen min nyårsafton! Den firades hemma hos Linn och Eva på Lappis tillsammans med ett gäng sköna tjejer. Vi gäster bjöds på en utomordentlig tre-rätters middag som var galet god! Innan tolvslaget gick mobilkameran varm och det knäpptes en hel del bilder. Här kommer några tjusiga bilder från de sista timmarna av 2015:
 
 
På bilderna skådar vi 1) Anna, Linn och myself, 2) hela gänget som taggar inför tolvslaget och 3) jag och Linns supersöta julgran! På nyårsafton hann jag även fira en sväng med Davide och hans killar som höll till i vår lägenhet men det lyckades jag inte fånga på bild. Det var en oerhört fin start på det nya året för min del och jag är mer än nöjd. Det var ungefär det jag hade att komma med ikväll, klart slut!
| |
Upp