Budapest dag fyra

Sista dagen på resande fot var idag! Eller ja, igår för klockan är efter midnatt. Men först en bild på hur fint parlamentet var under kvällspromenaden dagen innan:
 
 
Mmm supersnyggt! Hur som helst, sista dagen så gick förmiddagen åt till att fixa i lägisen, packa ihop alla prylar och "checka ut". Vi bodde ju i en AirBnb lägenhet så det faktiska utcheckandet bestod av att slänga ner nyckeln i en brevlåda men då gäller det ju att man har med sig alla prylar innan dess. Vi släpade på en del saker under dagen så vi orkade inte gå hur mycket som helst. Första prioritet var dock att skriva ut flygbiljetter till fyra i sällskapet då RyanAir annars tar ut en avgift för att skriva ut boardingkorten. Efter det så fikade vi på ett otroligt läckert cafe som låg på andra våningen av en bokaffär, Alexandra Bookcafé var namnet och såhär såg taket ut:
 
 
Gudomligt. Sen åt vi en lätt lunch, gick på stan och på marknad. Några shoppade, bland annat Elle och Luke som köpte klänning respektive jeans på Bershka som inte finns i Köpenhamn. Sen väntade en taxitur till flygplatsen, säkerhetskontroll, lätt middag och en straxt under två timmar lång resa tillbaka till den danska huvudstaden. Jag satt bredvid Jarrod på planet, vi läste damernas värld och pratade svenska deckare. Vid 20:45 var jag innanför dörren i min lägenhet här, då hade jag dock dessutom varit på Netto och handlat frukost så att jag slipper göra det imorgon bitti. Nu ska jag njuta av att sova i en mjuk säng. Puss och kram skumbanan här är en klassisk flygplansbild!
 
Köpenhamn | |
Upp