Man lever så mycket man hinner

I tisdags hade jag en heldag i skolan och jag slutade ungefär 16:30, då mötte jag upp Jarrod och vi cyklade in till Lyngbyn station för att köpa middagsingredienser samt en ringklocka till Elvis. Sen åkte vi tillbaka till campus och Jarrods "container" där vi eller ja, mest han, lagade middag. Så småningom anslöt även Anna, Elvis och Elle. Vi åt wokade nudlar med jordnötssås och grönsaker. Mycket mumsigt! Till efterrätt introducerade jag gino, alltså frukt och bär i ugn med vit choklad på som David visade mig för typ fyra år sedan. Den gjorde såklart succé. När klockan närmade sig halv tio åkte jag hem.
 
Nästkommande dag, alltså onsdag, inleddes med tvättid klockan åtta eftersom jag får gäster i helgen och rena kläder är en typiskt bra grej. Sen åkte jag till skolan och åt lunch innan min lektion i marine aquaculture började. Denna gång hade vi en jättebra gästföreläsare som pratade om musslor- och ostronproduktion, superintressant! Efter skolan kom veckans höjdpunkt: bachata! En riktig superlektion, tiden bara flög förbi! Efter dansen så promenerade vi 2,5 km i ösregn hem till Elvis som bjöd in till typiskt lettländsk middag. Sjukt trevligt med middagssällskap igen! När klockan blev tio kom jag på att det är en bit hem så då skiljdes vi middagsgäster åt. På väg hem såg jag nyheten om vårt nya kungabarn! Först var det en prinsessa enligt nyheterna men sen blev det en prins vilket jag tyckte var väldigt komiskt haha!
 
Idag så började jag skolan klockan 08:00 med urban planning, vi jobbade mest med vårt Beijing transport projekt som jag berättade snabbt om i förra inlägget. Sen åt vi lunch och efter det så hängde jag på Anna som skulle baka kakor i sin korridor, så vi handlade på lokala netto-butiken och sen bakade hon magiska chocolate chip cookies tillsammans med Jarrod och Robb. Nu sitter jag i en Fatboy i biblioteket och ska snart plugga lite innan det blir middag med Louise och Jarrod. Planen är att äta indiskt vilket jag är mycket taggad på!
 
 
Har fortfarande inga nya bilder att bjussa på så här är en på lite vänner, från vänster: Anna (fast mest hennes mössa), Elvis, Jarrod, Jag och Helena. Denna bild är tagen förrförra helgen när vi åkte skridskor i Frederiksberg.
Köpenhamn | |
Upp